Kennismakingsmiddag toekomstige brugklassers

Woensdag 17 juni 2020 om 13.30 en 14.30 uur ga je voor het eerst kennismaken met je nieuwe docenten en klasgenoten. Eerst klas 1a en daarna klas 1b.

Alle brugklasleerlingen worden ontvangen in de kantine en na een welkomstwoord ga je naar een lokaal om verder kennis te maken met jouw toekomstige klasgenoten. Deze middag krijg je te horen wanneer je na de vakantie op school wordt verwacht. Wat je aan schriften, pennen, agenda etc. moet aanschaffen. Hoe je je leerboeken kunt bestellen. En hoe de kennismakingsweek na de zomervakantie er uit gaat zien.

Als je er woensdag 17 juni er niet bij kan zijn dan heb je op woensdag 24 juni 2020 om 13.30 uur een tweede mogelijkheid om op school te komen.

Voor deze reserve dag moeten jouw ouder(s)/verzorger(s) je opgeven via: e.hamminga@eemsdeltacollege.nl

Tot gauw!